Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacul din Alep, clipele dinaintea morţii (VIDEO +18)

siria

La cinci zile de la bombardarea unui spital din cel mai mare oraş sirian - Alep, au apărut imagini surprinse în momentul tragediei. 50 de oameni, inclusiv singurul medic pediatru rămas în oraş, au fost ucişi în bombardament. Statele Unite susţin că atacul a fost comis de forţele fidele regimului Bashar al Assad. Vă avertizăm, urmează imagini cu puternic impact emoţional.

Vezi și: LOVITURĂ pentru toți angajații din România: Ce se întâmplă cu pensiile private

În imagini apare un bărbat îmbrăcat în uniformă verde - este doctorul Mohamed Moaz, care părăseşte secţia Terapie Intensivă. Are 36 de ani şi este ultimul medic pediatru din Alep.

Făcuse deja o tură de zi la un alt spital şi făcea tura de noapte la această unitate medicală. Era singur. Părinţii săi au fugit în Turcia. De-abia aştepta să-i viziteze, peste câteva zile.

„La ora 21.42 şi 12 secunde, spitalul este lovit. A fost o rachetă a regimului Assad sau un atac aerian rusesc? Nimeni nu ştie sigur acest lucru, dar ţinta a fost evidentă. Aceeaşi explozie, filmată de altă cameră. La câteva minute după ce praful se împrăştie, apar supravieţuitorii. Imaginea fantomatică a unei asistente care cară un copil sau un bebeluş de la Maternitate. Civili care sunt acolo de zile întregi preiau din îndatoririle asistentelor ucise sau rănite. Doctorul Moaz e acum mort, iar aceeaşi soartă o au alţi 50 de oameni - asistente, pacienţi, vizitatori”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.