Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATACUL lui Mihai Bendeac la adresa Stelei Popescu: Cum a UMILIT-O pe marea actriță

Facebook

În urmă cu aproape o lună, Stela Popescu era umilită de cel mai aprociat actor al tinerilor! Mihai Bendeac a reacționat exterm de nepotrivit, după ce Stela Popescu a spus că nu-l place. "Mie nu îmi place Mihai Bendeac deloc, deși îl socotesc un băiat foarte talentat. Nu-mi place drumul acesta pe care l-a luat. Orice prost de pe stradă poate să facă de-astea, nu un artist, deși am auzit că a fost un student eminent la teatru. Nu știu cum să vă spun, nu e chiar să placă la toată lumea", au fost cuvintele care au stârnit mânia lui Bendeac.

Citește și: Premierul Mihai Tudose le furnizează material procurorilor DNA! Dezvăluirea INCENDIARĂ făcută, joi, în Parlament

”Stela Popescu este al treilea artist de revistă al României după Mircea Crișan și Constantin Tănase. Lăsând la o parte faptul că, o jumătate din carieră, a ales să o petreacă alături de un submediocru fiert pe bani, o invit să aleaga pe "oricine" de pe stradă care să joace în teatru Richard al III-lea și, în TV, să scrie/joace/realizeze 1.200 de momente dintre care îmi permit să spun că, bă, p..a mea, măcar 30%!chiar ok.  Respect etern Doamna Stela! #dropthemike”, scria, pe 25 octombrie, Bendeac.

Azi, în ziua în care Stela Popescu a murit, actorul și-a exprimat regretul. ”Astăzi, s-a reunit cel mai bun, frumos și fermecător cuplu de artiști din Istoria României.

Drum bun, doamna Stela. Multumim!”, a postat Mihai Bendeac.

Citește și: Primarul Gabriela Firea are propriul ziar! Cine se ocupă de el – a colaborat și în trecut cu edilul Capitalei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.