Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atanasiu: PNL va ajunge la o conducere unică anul viitor. Acum mergem cu echipa care este

Prim-vicepreşedintele PNL, senatorul Teodor Atanasiu, a declarat joi seara, pentru agerpres, că el susţine o conducere unică a partidului, iar până atunci trebuie mers cu actuala echipă, după ce Vasile Blaga a demisionat din funcţia de copreşedinte al formaţiunii politice.

''Oricum vom ajunge la o conducere unică la începutul anului viitor când este programat congres, cred că putem să găsim şi acum înţelegere şi să continuăm cu echipa care este acum şi să găsim un înlocuitor la campania electorală pentru Vasile Blaga'', a spus Teodor Atanasiu.

Conform acestuia, prin demisia lui Vasile Blaga PNL ''a suferit o mare pierdere''.

Citește și: Donald Trump a comis-o din nou: A numit-o Miss Piggy pe o fostă Miss Universe / VIDEO

''Vasile Blaga a fost totdeauna un om puternic, un conducător bun, apreciat şi este normal că este o pierdere (...), dar sperăm să fim suficient de inteligenţi să transformăm această pierdere într-o nouă continuitate pentru PNL şi să găsim o asemenea soluţie încât să dăm un avânt celor care intră în această competiţie electorală ca să suplinim lipsa lui Vasile Blaga şi să arătăm că putem să facem rezultate bune, indiferent care dintre noi vom conduce această campanie electorală'', a afirmat prim-vicepreşedintele PNL.

Vezi și: Cioloș anunță că vrea PNL: Îmi doresc ca un guvern liberal să continue ce am început

Teodor Atanasiu a mai spus că în PNL sunt două opinii diferite.

''Sunt şi variante să mergem pe conducere bicefală, sunt şi variante în care numai trebuie completat locul lăsat liber, că oricum urmează un congres. Asta o va decide consiliul de conducere al partidului, important este să luăm o decizie înţeleaptă, să nu pierdem foarte mult timp cu aceste dispute interne, să luăm decizia rapid şi să ne concentrăm pe campania electorală şi pe adversarii externi ai partidului'', a spus Atanasiu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.