Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, ȘOFERI! Câte amenzi a 'produs' minivacanța de 1 mai? Deocamdată!

dailybusiness.ro
soferi

Poliţiştii de la Brigada Autostrăzi şi Misiuni Speciale (BAMS) au depistat sâmbătă, pe autostrăzile A1, A2 şi A3, mai mulţi şoferi care au încălcat limita legală de viteză, de 130 km/oră, aplicând câteva zeci de sancţiuni, potrivit IGPR. Cincisprezece şoferi au fost prinşi, sâmbătă, conducând cu viteze cuprinse între 183 şi 228 de kilometri la oră pe autostrăzile A2, A1 între Râmnicu Vâlcea şi Deva, A3 pe sectoareleTurda-Borş şi Bucureşti -Braşov, poliţiştii dând amenzi de câteva zeci de mii de lei. Nouă dintre şoferi au fost opriţi pe A1.


Amenzile aplicate şoferilor vitezomani sunt usturătoare, fiind cuprinse între 1.305 şi 2.900 lei. Pe lângă acestea, conducătorilor auto care au fost depistaţi încălcând legea le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile.

ULTIMA ORĂ - Înfrângere dureroasă pentru Simona Halep


Astfel, în cursul dimineţii, lucrătorii BAMS de la Biroul de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, au depistat un tânăr de 26 ani, din Cernavodă, în timp ce conducea autoturismul cu 192 km/oră. El a fost sancţionat cu amendă de 1.305 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe 90 zile. 

Printre cei sancţionaţi se numără şi un bărbat de 32 de ani care a fost depistat, la prânz, pe A3 Bucureşti - Braşov, cu 228 km/oră, fiind sancţionat cu amendă de 2.900 şi suspendarea permisului de conducere pe 90 de zile. Tot pe A3 a fost depistat un alt tânăr, de 24 de ani, din Ştei, judeţul Bihor, care conducea cu 191 km/oră. Acesta a fost sancţionat cu 1305 lei şi suspendarea dreptului de a conduce pe drumurile publice timp de 90 de zile.

Un județ din România se pregătește să intre în Cartea Recordurilor


Mai multe sancţiuni au fost aplicate şi pe A1 Râmnicu Vâlcea-Deva. "Campion" la depăşirea vitezei a fost un bărbat din Germania, de 32 ani, care a fost surprins de radare cu 218 km/oră. Şi acesta a fost sancţionat cu 2.900 lei amendă şi suspendarea dreptului de a conduce pe 90 de zile. 

Poliţiştii care acţionează pentru menţinerea siguranţei publice pe durata minivacanţei de 1 Mai au efectuat, vineri, peste 550 de acţiuni şi controale şi au aplicat peste 7.000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.400.000 de lei, majoritatea pentru încălcări ale regimului rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.