Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENTAT în Anvers, Belgia: A vrut să intre cu mașina în mulțime / FOTO / UPDATE

UPDATE Şoferul care a încercat să intre joi cu maşina, în mare viteză, pe o arteră pietonală extrem de circulată din oraşul belgian Anvers este francez, iar mai multe arme, între care şi o puşcă, au fost descoperite în vehiculul său, a anunţat parchetul federal belgian, potrivit AFP.

'Este vorba despre Mohamed R., născut pe 8 mai 1977, de naţionalitate franceză şi domiciliat în Franţa', a precizat parchetul.

Citește și: S-a DEZBRĂCAT pentru a-și arăta tatuajul din ZONA INTIMĂ în timpul unei emisiuni: Cum arată prezentatoarea / VIDEO

'Mai multe arme au fost descoperite în portbagajul maşinii - cuţite, o puşcă şi un recipient care conţinea o substanţă necunoscută', a adăugat parchetul.

'O echipă de deminare a Ministerului Apărării se află la faţa locului pentru a verifica vehiculul. Având în vedere primele elemente obţinute şi ţinând cont de ce s-a întâmplat ieri la Londra, s-a decis încredinţarea dosarului parchetului federal' însărcinat în Belgia cu cazurile de terorism, a precizat sursa citată.

Citește și: Declarațiile adolescentei din Turda care a fost RĂPITĂ, SECHESTRATĂ și VIOLATĂ de un străin: Ce i-a spus acesta

'În jurul orei 11.00, un autovehicul a intrat cu mare viteză pe strada De Meir, provocând panică în rândul trecătorilor', a declarat anterior un purtător de cuvânt al poliţiei, citat de Reuters. Oficialul a precizat că şoferul a fost arestat la capătul unei curse de urmărire şi că în maşina cu numere de înmatriculare franceze au fost găsite arme şi 'substanţe ilegale'.

Primarul oraşului, Bart De Wever, a declarat într-o conferinţă de presă că a fost vorba despre un atac terorist dejucat.

Citește și: Cea mai nouă DESCOPERIRE pentru bolnavii de cancer: Cum se oprește dezvoltarea tumorilor

O persoană a fost reţinută în oraşul belgian Anvers după ce a încercat să intre cu maşina, în mare viteză, pe o arteră pietonală extrem de circulată, transmite Reuters, citând informaţii furnizate de poliţie.

Publicaţia La Libre Belgique vorbeşte despre un posibil atentat dejucat la Anvers, iar în urma incidentului în oraş au fost detaşate efective suplimentare ale poliţiei şi armatei, scrie agerpres.ro.

Citește și: A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

"În jurul orei 11.00, un autovehicul a intrat cu mare viteză pe strada De Meir, provocând panică în rândul trecătorilor", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, citat de Reuters.

Oficialul a precizat că şoferul a fost arestat la capătul unei curse de urmărire şi că în maşina cu numere de înmatriculare franceze au fost găsite arme şi "substanţe ilegale".

Citește și: După ATENTATUL de la Londra, 5 tineri au fost arestați la Ploiești pentru un ATAC ARMAT cu un pistol de jucărie: Spuneau că sunt TERORIȘTI / VIDEO

Primarul oraşului, Bart De Wever, a declarat într-o conferinţă de presă că a fost vorba despre un atac terorist dejucat.

AFP relatează că persoana arestată este un bărbat de naţionalitate tunisiană, iar postul de televiziune VTM a transmis că "individul se radicalizase" şi că "intenţiona să străbată în viteză strada Meir, cea mai importantă arteră comercială din Belgia".

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.