Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENTAT NEMILOS Cel puțin 12 copii au fost uciși, peste 26 de morți - Bilanț provizoriu

Cel puţin 26 de persoane au fost ucise vineri în estul Siriei într-un atentat cu maşină-capcană împotriva unor persoane strămutate, atac atribuit grupării Stat Islamic, relatează AFP şi Reuters.

Potrivit Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), 12 copii figurează printre victimele atentatului, ce a vizat o mulţime de persoane strămutate, care se aflau în provincia Deir Ezzor, unde jihadiştii pierd teren în faţa ofensivelor ce au drept scop alungarea lor din Siria, scrie agerpres.ro.

Citește și: Discuții inedite în cadrul ședinței de la Băile Herculane: Ce se întâmplă cu salariile și pensiile

Directorul OSDO, Rami Abdel Rahman, a precizat că bilanţul victimelor ar putea creşte, deoarece unii răniţi sunt în stare foarte gravă.

Persoanele strămutate se îndreptau spre provincia vecină Hassake (nord-est), unde sunt instalate tabere pentru a le primi pe teritoriu kurd, a mai spus directorul OSDO.

Citește și: Lovitură pe piața media! Cine se află în spatele noului post de business care se va lansa la începutul lui 2018

Agenţia oficială siriană SANA, care indică un bilanţ de 20 de morţi şi 30 de răniţi, precizează că atacul a avut loc în apropiere de zona Al-Jafra, ce se află la sud de Deir Ezzor şi este controlată de către guvernul sirian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.