Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENTAT soldat cu peste 23 de morți

atentat pakistan

Cel puţin 23 de persoane, în cea mai mare parte combatanţi ai grupării rebele islamiste Ahrar Al-Cham, au fost ucişi luni într-un atentat cu camion capcană în oraşul Alep, în nordul Siriei, a indicat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de AFP.

Potrivit OSDO, ''un kamikaze la bordul unui camion capcană a forţat un baraj rutier la intrarea în cartierul general al grupării Ahrar Al-Cham din districtul Soukkari (al oraşului Alep) şi a detonat explozibilul din vehiculul său''.

Citește și: SCANDAL SEXUAL cu un lider UNPR și o directoare de școală / FOTO EXPLICITE

Nouăsprezece combatanţi ai grupării rebele au pierit, precum şi patru civili, a precizat Rami Abdel Rahman, şeful OSDO, organizaţie neguvernamentală ce sprijină pe o largă reţea de militanţi şi surse medicale din Siria, aflată în război de aproape cinci ani.

Bilanţul victimelor ar putea să crească după distrugerea a trei clădiri în explozie. Într-una dintre clădiri se aflau prizonierii grupării, care sunt probabil morţi, a precizat OSDO. Sunt date de asemenea dispărute persoane sub dărâmăturile celorlalte două clădiri distruse.

Citeşte şi: BOMBĂ Adrian Năstase, atac furibund la adresa unui jurnalist: ‘A plecat cu laptopul din redacţie’

Atacul nu a fost deocamdată revendicat. Devastat de lupte începând din 2012, oraşul Alep este divizat între cartiere proregim şi cartiere rebele. Ahram Al-Cham este o puternică miliţie apropiată Frontului Al-Nosra, ramura siriană a reţelei Al-Qaida.

De la izbucnirea conflictului în Siria, 260.000 de persoane au murit şi alte câteva milioane s-au refugiat din ţară, notează agerpres.ro

Citește și: PANICĂ în metroul din București: Jandarmeria a scos ARMELE de RĂZBOI / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.