Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenţionare de călătorie MAE: Grevă a lucrătorilor din transportul în comun din Atena

grecia, greva

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Grecia cu privire la declanşarea grevei lucrătorilor din transportul în comun al capitalei Atena.

Potrivit unui comunicat al MAE, declanşarea grevei implică întreruperea circulaţiei mijloacelor de transport, joi, în intervalul orar 11,00 - 17,00. Cetăţenii români afectaţi de situaţia din atenţionare pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +30 210 6728879 şi +30 210 6728875, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

Totodată, românii care se confruntă cu o situaţie cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României la Atena: +30 6978996222. De asemenea, MAE recomandă consultarea paginilor de internet http://atena.mae.ro şi www.mae.ro şi reaminteşte faptul că românii au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" (disponibilă gratuit în "App Store" şi "Google Play"), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.