Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au curs LACRIMI la Deveselu: Comandantul american al bazei a fost SCHIMBAT - FOTO

deveselu

Ceremonie emoționantă la Deveselu! Baza americană din Oltenia, care găzduieşte scutul antirachetă, are un comandat nou. Schimbarea a fost marcată printr-o ceremonie, în timpul căreia fostul şef al unităţii nu şi-a putut opri lacrimile. Noua conducere a dat asigurări că acest proiect al Statelor Unite va continua.

James D. Craycraft, fostul comandant al bazei americane de la Deveselu: „Aş vrea să îi mulţumesc soţiei mele pentru tot sprijinul, invitaţilor noştri, vă mulţumesc că aţi participat la ceremonia de astăzi”.

Citește și: Băsescu o dă de gol pe Kovesi: Confirmă că avea o relaţie cu Ghiţă, iar Coldea e implicat și el

James D. Craycraft a fost comandantul bazei militare de la Deveselu din ianuarie şi până acum. Nu şi-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care i-a predat ştafeta succesorului său. Noul comandat de la Deveselu, căpitanul Jon C. Grant, a fost decorat de 17 ori de-a lungul carierei militare.

Jon C. Grant, noul comandant al bazei americane de la Deveselu: „Mă bucur că sunt aici şi vreau să lucrez cu echipa noastră şi cu partenerii români, pentru a asigura continuitatea în această unitate, în privinţa sistemului nostru antibalistic”.

Citește și: ULTIMUL HAL Au făcut SEX în curtea spitalului din Satu Mare / FOTO

El a preluat noua funcţie în prezenţa căpitanului Lawrence Vasquez, şef de stat major al forţelor navale americane din Europa, Africa şi Asia de Sud Vest, potrivit Digi 24.

Căpitan Lawrence Vasquez, şef de stat major al forţelor navale pe regiunea Europa, Africa, Asia de Sud Vest: „Ceremonia de astăzi este o celebrare a căpitanului Craycraft şi a realizărilor sale, dar este şi o celebrare a ultimilor doi ani şi a progresului realizat.”

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.