Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIERI BOMBĂ în dosarul incendiului de la Bamboo: Nume cunoscute, martori-CHEIE în acest caz

libertatea.ro
incendiu Bamboo 4

Nume cunoscute din muzica românească vor fi audiate în dosarul incendiului de la Clubul Bamboo. Trei cântăreţi ar putea să ofere indicii dacă acesta a fost provocat sau a fost doar un accident? Răspunsurile ar putea să vină, printre alţii, de la Cornelia Catanga sau de la Adi Minune. Ei sunt consideraţi martori cheie în contextul în care celelalte piste urmate de procurori nu au adus niciun răspuns.

Dosarul e complicat, iar probele strânse tind spre zero. O ultimă speranţă stă în interpreţii Adi Minune, Cornelia Catanga şi Cocoş din Călăraşi, care au cântat până în momentul incendiului, anunță Realitatea.net.

Citește și: Iohannis, lovitură năprasnică împotriva României

Deşi mare parte din club a ars, procurorii sperau că poate totuşi sistemul de supraveghere a scăpat de flăcări. Prima veste bună a fost că multe dintre camerele video din incinta clubului sunt întregi. Problema este că sistemul care centraliza aceste imagini a fost în mare parte distrus.

Puţinele imagini salvate sunt din interiorul clubului, însă nu surprind ce s-a întâmplat în colţul din care a pornit incendiul. Nici victimele din club nu au văzut prea multe, în timp ce patronii Bamboo vorbesc despre o mână criminală. Procurorii şi-au pus speranţa în demolarea controlată a clubului pentru găsirea de probe noi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.