Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Audieri fără precedent: Toţi şefii din ultimii 10 ani ai Loteriei Române ajung în faţa procurorilor

loteria romana

Dosarul 'Păcănelelor' face ravagii în Loteria Română. Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti au descoperit un prejudiciu de 100 de milioane de lei din afaceri cu aparate de tip 'slot-machine' şi urmează să ia la întrebări zeci de persoane.

Surse judiciare citate de Mediafax, susţin că toţi şefii Loteriei Române din 2004-2015, angajaţi şi foşti angajaţi din Ministerul Finanţelor vor fi audiaţi în dosarul privind desfăşurarea fără licenţă a jocurilor de noroc de tip slot-machine, peste 6.200 de aparate fiind puse sub sechestru, într-un depozit.

Loteria Română este urmărită penal de procurori pentru afaceri cu "păcănele". În același dosar mai sunt urmărite penal trei companii private cu acționariat grecesc: Lotrom, Intracom și Intralot.

Procurorii au calculat până acum un prejudiciu provizoriu de peste 100 de milioane de euro, pentru că Loteria a făcut bani din aparate electronice de tip "slot machine" fără să aibă licență. mai mult, anchetatorii vor să recupereze alte 130 de milioane de euro de la Loterie și de la cele trei companii private pentru veniturile încasate ilegal după 2009, când o ordonanță de urgență a schimbat regulile pe piața jocurilor de noroc.

Vezi şi: Loteria Română, urmărită penal. Prejudiciu de 100 de milioane de euro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.