Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Lazăr, despre audierea lui Kovesi și Coldea în dosarul privind dezvăluirile lui Ghiță

augustin lazar

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a fost prezent joi, la bilanţul DNA, unde a vorbit despre „grupuri de interese” care vor să „scape de justiţie”.

La ieșire, Augustin Lazăr a fost întrebat de jurnaliști când vor fi audiați Laura Codruța Kovesi și Florin Coldea în dosarul privind dezvăluirile lui Sebastian Ghiță, având în vedere că până acum au fost audiați Traian Băsescu, Victor Ponta și judecătoarea Camelia Bogdan.

Omul lui Iohannis în CCR, opinie separată pe OUG 13/ DOCUMENT

„Eu n-aș putea să vă spun în amănunt cine a fost audiat și nici nu trebuie să țină procurorul general seama celor care sunt audiați acolo.”, a răspuns procurorul general.

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat şi au deschis un dosar de abuz în serviciu în urma unei înregistrări difuzată de postul România TV, în care Sebastian Ghiţă spune că fostul preşedinte Traian Băsescu are înregistrări cu Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi şi Cameliei Bogdan. Mai mult, postul prezenta o înregistrare cu Traian Băsescu în care acesta susţine că ştie cum a fost condamnat Dan Voiculescu şi cum era aranjată mutarea Cameliei Bogdan în locul magistratului Mustaţă.

În cadrul anchetei, procurorii verifică toate aspectele semnalate de fostul deputat, modul în ajung casetele cu înregistrări la România TV şi dacă a fost ajutat să se sustragă anchetelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.