Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Lazăr face jocul DNA: Cercetările în cazul OUG 13 CONTINUĂ

augustin lazar

Procurorul general Augustin Lazăr a afirmat, marţi, în cadrul plenului CSM, că a găsit exclusiv aspecte de urmărire penală în dosarul în care se cercetează OUG 13 şi că nu ar trebui blocată o cercetare penală în curs.

Plenul CSM a luat în discuţie eventualitatea sesizării Inspecţiei Judiciare pentru a verifica felul în care DNA şi-a arogat competenţa de a verifica legalitatea şi oportunitatea în cazul OUG 13, dar şi modul în care procurorul general Augustin Lazăr a gestionat comunicarea după emiterea acestui act normativ, scrie agerpres.ro.

Citește și: EȘEC total: Revista Playboy revine la fotografiile cu femei goale, după ce renunțase la ele

În acest context, Augustin Lazăr a precizat că a analizat dosarul şi că a descoperit exclusiv aspecte de urmărire penală.

"Cu referire la acţiunile de urmărire penală ale DNA, aş dori să precizez că eu am văzut dosarul şi am văzut că exclusiv aspecte de urmărire penală au fost cercetate. (...) Să vedem motivarea deciziei CCR şi o să o respectăm fără niciun fel de dubiu, dar eu vă pot asigura că am văzut dosarul şi am văzut aspectele de natură concrete care au fost cercetate acolo şi persoanele concrete care ar fi comis aceste fapte. (...) Nu ar trebui să blocăm o cercetare penală care este în curs făcând comentarii şi luând măsuri altele decât cele care ar fi normal de luat. S-ar putea interpreta şi în acest sens, să fie timoraţi procurori care au început o urmărire penală pentru fapte concrete. Fapte concrete, eu vă spun că am văzut dosarul (...)", a precizat Augustin Lazăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.