Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Lazăr, reacție cu privire la CONTOPIREA DNA - DIICOT

digi24.ro
augustin lazar

După ce în spațiul public s-a vehiculat informația că Guvernul Grindeanu urmează să treacă la desființarea DNA și a DIICOT și contopirea lor într-o singură instituție, procurorul general Augustin Lazăr a reacționat și a spus că o astfel de contopire nu este necesară și ar fi o „eroare fundamentală”.

„Ar fi o eroare fundamentală din partea cuiva şi aici cred că nu ar mai fi vorba de o inabilitate, ci chiar de o altă strategie, dar care să nu fie de combatere a criminalităţii, ci probabil o strategie inversă", a declarat Augustin Lazăr, înainte de începerea şedinţei Consiliului Superior al Magistraturii.(...) În mod clar, când se dă o ordonanţă de urgenţă, deja ştim ce înseamnă ordonanţă de urgenţă, presupune o urgenţă, presupune ceva ce nu se întruneşte în acest moment. Şi în niciun caz nu este necesară o astfel de contopire sau o altfel de măsură despre care s-ar discuta, să se desfiinţeze prin contopire două structuri de elită ale Ministerului Public, care se pare că deranjează multă lume, de vreme ce îşi fac datoria ”, a spus Augustin Lazăr, la sediul CSM.

Procurorul general, reacție VIRULENTĂ: E o minte bolnavă a cuiva

De asemenea, Augustin Lazăr a declarat că Ministerul Public a fost informat miercuri de către Ministerul de Interne privind riscul producerii unor incidente la manifestaţia din Capitală.

„Ieri noi am primit informări de la Ministerul de Interne privind riscul producerii unor probleme cu ocazia acestei manifestaţii a societăţii civile, dar concret MAI; prin structurile abilitate, urmărea aceste mişcări pentru a elimina orice risc”, a declarat Lazăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.