Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Lazăr, reacție după dezvăluirile făcute de Rise Project: 'Faptele ar fi de competența DNA'

Inquam Photos / Octav Ganea
augustin lazar

Dacă raportul prezentat de jurnaliștii ”Rise Project” - cu privire la legăturile dintre președintele PSD, Liviu Dragnea, și compania Tel Drum - este real, faptele ar fi de competența DNA, a afirmat, vineri, Procurorul General Augustin Lazăr.

„Evident ca informaţiile care apar în presă sunt verificate, însa s-ar putea să fie vorba de dosare care sunt înregistrate şi care sunt în curs, dar ele nu pot fi comentate în măsura în care există un cod de comunicare cu media şi nu putem comenta dosarele pe strada. Din câte cunosc, această notă nu a fost însuşită de instituţia căreia i se atribuie. Daca ea ar fi reală, ar fi de competenţa DNA. Nu aş putea vorbi în numele DNA. Eu nu vă pot nici infirma, nici confirma. Anumite lucruri nu se comentează în anumite momente. Eu am precizat, dacă raportul este real, faptele sunt de competenţa DNA”, a declarat Augustin Lazăr, la Realitatea tv.

Întrebat dacă ar trebui se se autosesizeze DNA, procurorul general a răspuns : „Dacă nu cumva are un dosar în lucru”.

Jurnaliștii de la ”Rise Project” au publicat noi dezvăluiri despre Liviu Dragnea. Potrivit lor, Serviciul de Informaţii al Ministerului de Interne ar avea un raport detaliat despre afacerile şi oamenii de paie controlaţi de Dragnea.

Carmen Dan, reacție după dezvăluirile Rise Project privind legăturile lui Dragnea cu Tel Drum și nota DGIPI

În raport se arată clar că adevăratul acţionar majoritar al Tel Drum este preşedintele PSD. Iar şirul informaţiilor halucinante nu se opreşte aici. Cum s-au format prieteniile dintre Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu sau Carmen Dan, totul apare în investigaţia jurnaliştilor de la Rise Project.

Jurnaliștii de la ”Rise Project” au publicat noi dezvăluiri despre Liviu Dragnea. Potrivit lor, Serviciul de Informaţii al Ministerului de Interne ar avea un raport detaliat despre afacerile şi oamenii de paie controlaţi de Dragnea. În raport se arată clar că adevăratul acţionar majoritar al Tel Drum este preşedintele PSD. Iar şirul informaţiilor halucinante nu se opreşte aici. Cum s-au format prieteniile dintre Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu sau Carmen Dan, totul apare în investigaţia jurnaliştilor de la Rise Project.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.