Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Lazăr, vizită de lucru la Curtea de Justiție a Uniunii Europene

Inquam Photos / Octav Ganea
augustin lazar

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În perioada 28 - 29 martie 2017, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, a efectuat o vizită de lucru la Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE), la invitația doamnei Camelia Toader, judecător la Curtea de Justiție a Uniunii Europene și a doamnei Octavia Spineanu-Matei, judecător la Tribunalul Uniunii Europene. La activitățile care au avut loc au mai participat domnul Ovidiu Vasile Predescu, consilier al procurorului general al României, doamna Luminița Palade, procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București și doamna Nicoleta Ștefanov, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Serviciul de cooperare judiciară internațională, relații internaționale și programe.

Delegația de procurori români a asistat la ședințele de judecată a două cauze aflate pe rolul Curții, a vizitat Centrul de documentare al CJUE, a avut întâlniri de lucru cu judecători din cadrul CJUE, precum și cu referenți și experți juriști-lingviști de la unitatea de limbă română din cadrul Direcției Generale de Traduceri, respectiv cu administratorul Direcției de Cercetare și Documentare.

Totodată, reprezentanții Ministerului Public au avut o întrevedere de lucru cu domnul M. Koen Lenaerts, președintele Curții de Justiție a Uniunii Europene.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.