Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Australianul Michael Matthews câștigă etapa a 16-a în Turul Franței, Froome rămâne lider

www.agerpres.ro
Turul Franței

Australianul Michael Matthews (Sunweb) a câștigat etapa a 16-a a Turului ciclist al Franței, după examinarea fotofinișului de la sprint, marți, la Romans-sur-Isere, în fața norvegianului Edvald Boasson Hagen (Dimension Data), în timp ce britanicul Chris Froome (Sky) a păstrat tricoul galben de lider al clasamentului general.

Matthews, înregistrat pe distanța de 165 km în 3h38min15sec, între Le Puy-en-Velay — Romans-sur-Isere, a fost urmat în același timp de norvegianul Boasson Hagen, de germanul John Degenkolb (Trek) și de campionul olimpic, belgianul Greg Van Avermaet (BMC), scrie agerpres.ro.

În clasamentul general primul loc este ocupat în continuare de Chris Froome, urmat la 18 secunde de italianul Fabio Aru (Astana), la 23 secunde de francezul Romain Bardet (AG2R), la 29 secunde de columbianul Rigoberto Uran (Cannondale) și la 1min17sec de spaniolul Mikel Landa (Sky). Columbianul Nairo Quintana (Movistar) se află pe locul 10, la 6min16sec.

Miercuri este programată etapa a 17-a, La Mure — Serre-Chevalier (183 km), când vor fi atacate două vârfuri din Alpi, Croix-de-Fer (2.067 m) și Galibier (2.642 m), două cățărări de categorie specială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.