Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile române nu au habar de situația românului răpit în Burkina Faso

iulian ghergut

În acest moment ar fi trebuit ca Iulian Gherguț să fi ajuns acasă dacă e să ne luăm după numărul impresionant de comunicate și comunicări de presă venite din partea MAE, Administrației Prezidențiale sau Guvern. În schimb... surse apropiate celulei de criză instituite cu această ocazie susțin pentru stiripesurse.ro că în realitatea România ”habar nu are” despre situația lui.

”Tot ceea ce știm la această oră e strict de la ce primim de la francezi. Nimeni nu știe dacă înregistrarea lansată pe internet de acea grupare teroristă e adevărată sau e un fake”, susține sursa citată.

Mina la care lucra Iulian Gherguț ca agent de pază este a unuia dintre cei mai bogati romani, miliardarul Frank Timis. Iar se pare ca cei doi s-au cunoscut si s-au imprietenit in Anglia. "Una dintre patrulele noastre a fost atacata. Romanul care conducea patrula a fost rapit", a declarat, la momentul rapirii, directorul societatii Pan African Minerals, subsidiara a Frank Timis Corporation.

Gruparea jihadista salafista din Sahel Al-Mourabitoune afirma intr-o inregistrare audio difuzata de agentia mauritana Al-Akhbar ca-l detine pe romanul rapit in Burkina Faso in aprilie.

****

Pana atunci MAE e tot in verificari:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.