Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritatea Electorală Permanentă, reacţie după consultările de la Cotroceni

AEP

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), ca urmare a consultărilor ce au avut loc ieri între Preşedintele României şi partidele parlamentare, precizează că sprijină realizarea soluţiilor legislative necesare în domeniul electoral. Aceste soluţii trebuie să slujească interesului alegătorilor români din ţară și din diaspora, spune AEP.

AEP este furnizorul constant de expertiză în domeniul electoral al Parlamentului României, se precizează într-un comunicat al Autorităţii. AEP apreciază ca pozitiv mesajul transmis de partidele politice referitor la adoptarea cu celeritate a reformelor în domeniul legislaţiei electorale şi în ceea ce priveşte identificarea unei soluţii pentru exercitarea votului cetăţenilor români din diaspora.

„Ne manifestăm deschiderea pentru dialog cu toţi cei interesaţi, actori politici sau reprezentanţi ai societăţii civile, pentru identificarea în timp util a mecanismelor necesare pentru o mai bună organizare a alegerilor generale locale şi parlamentare din anul 2016. Susţinem că o bună organizare a alegerilor înseamnă un parteneriat între alegători şi instituţiile implicate în organizarea proceselor electorale”, a declarat preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.