Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avalanşă de acuzaţii la adresa Laurei Codruţa Kovesi: Tăriceanu s-a dezlănţuit la România TV

Evenimentul Zilei
Laura Kovesi

Ultimele dezvăluiri ale fostului premier, Victor Ponta l-au scos din minţi pe şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Ponta spunea că i s-a cerut să-l denunţe pe Tăriceanu şi să devină martor protejat. Tăriceanu s-a enervat şi a făcut afirmaţii extrem de dure în direct la România TV la adresa Laurei Codruţa Kovesi.

Citește și: SCENE ȘOCANTE A filmat transmis LIVE, pe internet, VIOLUL prietenei ei minore

"Cât timp copiii procurorilor comunişti vor conduce, la asta să ne aşteptăm. Şi mă refer direct la doamna Kovesi. Ce a învăţat acasă, asta face în meserie. Tatăl doamnei Kovesi a fost un procuror comunist, asta face şi doamna Kovesi acum. E o atitudine de umilire a unui fost premier să spună aşa ceva. E o atitudine demnă a lui Ponta pe care o apreciez şi o salut. ", a tunat Tăriceanu la emisiunea lui Lili Ruse.

Citește și: Americanii au reținut o rusoaică sub acuzația că e…SPION: Cu ce se ocupa, da fapt, femeia / VIDEO HOT

Şi asta nu e tot. Acuzele lui Tăriceanu nu s-au oprit aici. "Eu nu mai fac eforturi să înţeleg astfel de abuzuri şi de excese. Sunt instituţii de forţă care au acumulat extrem de multă putere şi comit asemenea abuzuri. Nu îi afectează doar aomenii politici, dar şi elitele intelectuale sau oamenii de afaceri. Se trăieşte în teroare.", a mai spus Tăriceanu.

Citește și: IMAGINI din camera în care Kim Kardashian a fost jefuită: Ce au arătat anchetatorii

Şeful Senatului i-a ironizat şi pe manifestanţii din Piaţa Victoriei. Milioane de români au ieşit în stradă săptămâni la rând pentru a protesta împotriva OUG 13 şi a puterii.  "Sunt naivi cei care merg să manifesteze în Piaţa Victoriei. Asta cu eradicarea corupţiei e o perdea de fum. Nu se schimbă nimic în instituţiile de forţă. Sunt doar oameni curajoşi care au început să spună ce se întâmplă şi ce atitudine au unii procurori DNA. E un sistem deraiat, putred şi bolnav.", a încheiat Tăriceanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.