Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Averse puternice și temperaturi scăzute: Care este prognoza meteo pentru toată țara

ploaie

În țară, valorile termice vor fi în scãdere uşoarã faţã de cele din intervalul precedent, dar în sudul şi în sud-estul ţãrii, vremea va fi cãlduroasã şi, local se va resimţi disconfortul termic, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Cerul va prezenta înnorãri temporar accentuate şi mai ales dupã-amiaza şi seara vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, trecãtor cu aspect de vijelie, în nordul, centrul şi estul teritoriului, în zonele de deal şi de munte şi pe spaţii mai mici în rest. Pe arii restrânse vor fi cãderi de grindinã şi cantitãţi de apã ce vor depãşi 15...20 l/mp şi cu totul izolat 30 l/mp.

Citește și: Consultant politic, analiză 'la sânge' a președinților români: 'Sistemul securisto-comunist s-a perpetuat la putere...'

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 34 de grade, uşor mai scãzute în regiunile nordice, dar şi mai ridicate în Lunca Dunãrii.

În București, vremea va fi cãlduroasã cu o maximã a temperaturii aerului în jurul a 32 de grade şi disconfort termic, la orele amiezii. Cerul va fi variabil cu înnorãri temporar accentuate spre searã, când vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.