Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment extrem de dur: Facturile la căldură vor EXPLODA

calorifer

Temperaturile scad şi, implicit, facturile la întreţinere cresc vertiginos. Cei mai afectaţi de aceste modificări sunt, însă, pensionarii, care vor suporta cu greu majorările.

Citeşte şi: Tăriceanu, atac FURIBUND la adresa lui Iohannis: 'Preşedintele, beneficiarul sistemului paralel...' - VIDEO

„Factura la întreținere cu prețurile care au crescut până acum și cu ce e în perspectivă va fi mai mare cu 15-20%”, susține preşedintele Asociaţiei Pensionarilor, Viorel Copil, potrivit Antena 3.

Mai mult decât atât, iarna aceasta va fi ultima în care municipalităţile vor mai subvenţiona agentul termic pentru încălzirea populaţiei. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei au anunţat recent că subvenţia va fi retrasă din luna aprilie a anului viitor şi că se vor acorda ajutoare financiare de încălzire doar familiilor care se înscriu în categoria consumatorilor vulnerabili.

Președintele Federației Asociațiilor de proprietari din România, Radu Opaina, a spus luni, la Antena 3, că eliminarea subvențiilor va fi însă un dezastru social.

„Majoritatea populației României tremură. Oamenii nu se mai încălzesc, sau se încălzesc cu improvizații. Situația e critică de foarte mult timp. Presiunea autorităților locale asupra Parlamentului cu privire la subvenții e atât de mare îmcât nici ei nu știu ce să mai facă”, a spus Radu Opaina, luni, la emisiunea „Esențial”.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI - Case pentru AMANTE în blocul Ministerului de Interne (presă) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.