Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVERTISMENT Pericol în ciocolata Mars, Snickers și Milky Way: A fost retrasă de pe piață

danger, pericol, toxic

Mars Romania retrage de pe piata cateva loturi din produsele Snickers, Mars, Milky Way (miniaturi 8 g), respectiv pachetele Celebrations de 220 si 400 g, ca masura preventiva dupa ce o bucata de plastic a fost gasita in unul dintre aceste produse.

Producătorul american de ciocolată Mars Inc a ordonat marți retragerea mai multor tipuri de batoane de ciocolată, în special mărcile Mars și Snickers, de pe șapte piețe europene (Germania, Olanda, Marea Britanie, Belgia, Italia și Spania), după ce un consumator a găsit "o mică bucată de plastic" într-un produs al grupului, informează AFP.

Într-un comunicat de presă al grupului se precizează că în Germania sunt retrase de pe piață batoanele de ciocolată Mars, Snickers și Milky Way precum și bomboanele de ciocolată marca "Celebrations" a căror dată de expirare este cuprinsă între 19 iunie 2016 și 8 ianuarie 2017. Problema cea mare e că mulți români cumpără ciocolată din aceste țări și le aduc în România pentru a revinde sau pentru a le da rudelor.

Citește și: SCANDAL uriaș stârnit de Oana Stancu: Băsescu se implică, un membru CSM și unul CNA cer măsuri

"Vrem să evităm situația în care consumatorii care au cumpărat unul din produsele afectate să le consume", se arată într-un comunicat publicat pe pagina de Internet a subsidiarei germane a Mars. Purtătorul de cuvânt al acestei subisidiare, Roul Hamacher, a precizat că batoanele au fost produse la o fabrică din Olanda iar decizia de retragere de pe piață a fost determinată de o plângere venită de la o femeie care a spus că a găsit "o mică bucată de plastic" într-un baton de ciocolată.

Separat, agenția olandeză de presă ANP, care citează subsidiara din Olanda a Mars, a informat că retragerea, care vizează același produse ca și în Germania, se aplică și pentru Olanda.

Citește și: Un fotomodel brazilian doarme, de 3 nopți, pe Aeroportul Henri Coandă: Ce a pățit femeia

Ulterior, grupul american Mars a informat că a decis să retragă anumite produse și de pe piețele din Franța, Marea Britanie, Belgia, Italia și Spania.

Consumatorii care dețin unul din batoanele incriminate sunt invitați să contacteze Mars prin telefon sau internet. Mars Inc este un renumit producător de ciocolată dar produce și alte produse agro-alimentare precum orez și paste precum și hrană pentru animale. Fabrica Mars de la Viersen (vestul Germaniei) produce aproximativ 10 milioane de batoane de ciocolată pe zi.

Citește și: Mâna lui Dumnezeu a apărut pe cer / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.