Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment SUMBRU pentru mediul economic: 'Anul 2018 va fi un an greu'

www.bugetul.ro
firme, afaceri

Calitatea şi performanţa întreprinderilor sunt date de felul în care o companie gestionează riscul, a declarat preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a municipiului Bucureşti, Sorin Dimitriu, la Antena 3. Mai mult, acesta spune că cele mai mari ameninţări pentru firme sunt lichiditatea si lipsa de predictibilitate.

În acelaşi timp, preşedintele Camerei de Comerţ şi-a manifestat îngrijorarea pentru ce va aduce anul 2018 din punct de vedere economic.

ANUNŢ de la CCR: Comisia de control a activităţii SRI ajunge la judecată

„Sunt trei elemente apreciez eu, primul lucru problema crizei lichidității, predictibilitatea în general. Predictibilitatea reprezintă elementul de dezbatere la toate întâlnirile noastre cu firmele străine. Cultura managerială care presupune să știi ce e riscul și când să te limitezi și mai important sa știi unde să te adresezi pentru a identifica soluții corecte și parteneri solvabili.În opinia mea, va fi un an greu pentru că evaluările făcute sunt mult prea optimiste față de mecanismul care dovedește că are anumite blocaje. Pe de altă parte cred că strategiile nu sunt foarte clare nu există o stabilitate în ceea ce privește prioritățile", a afirmat Sorin Dimitriu la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.