Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment SUMBRU pentru România: 'Ne așteaptă vremuri cumplite. Economia va fi paralizată'

avertisment

Președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, lansează un avertisment sumbru pentru România, afirmând într-o postare pe Facebook că „ne așteaptă vremuri cumplite”, iar economia va fi paralizată de măsurile „haotice” luate de PSD, făcând trimitere la creșterea de taxe și impozite. De asemenea, Tomac susţine că actuala creştere economică este "pe datorie", deoarece anul acesta Executivul a făcut împrumuturi de 1,5 miliarde de euro pentru plata salariilor şi a pensiilor.

„Vreme de zece ani, 2004-2014, PSD a avut un singur slogan: Băsescu e de vină!

Cât au fost la guvernare, 2012 - 2015, pentru faptul că nu au atras fonduri europene, nu au construit autustrăzi și nici centura în jurul Bucureștiului, nu au creat noi locuri de muncă, au îngropat mediul de afaceri și multe altele - vinovatul principal a fost desemnat tot Președintele, care îi critica în conferințele de presă de la ora 18.00.

Coreea de Nord și SUA, tot mai aproape de RĂZBOI! A început mobilizarea marilor puteri

După alegerile din 2016, când au ajuns din nou la Palatul Victoria, PSD își găsește un alt vinovat de serviciu. De data asta, de vină este Cioloș, care a furat miliarde din bugetul prost întocmit și, bineînțeles, trebuie anchetat.

Cum prostia cu anchetarea fostului premier nu a ținut, au revenit din nou la vechea obsesie: "Băsescu e de vină" și ca să ne aflăm în treabă, hai să anchetăm alegerile din 2009.

Nici Băsescu, nici Cioloș nu sunt ultimii vinovați. Mai nou, PSD duce lupte grele cu cel de-al treilea: Soros! Atât de penibil. Un circ care atinge în ultima perioadă cote planetare.

PSD a demonstrat că în afară de a minți și a umili acest popor, nu este în stare de nimic. Iar așa cum vechiul circ nu mai poate fi vândut, au schimbat placa cu noi minciuni.

Magistrații spun cum li s-a făcut MILĂ de un baron PSD și i-au dat mai puțini ani de PUȘCĂRIE / MOTIVARE

1. PSD: Avem cea mai mare creștere economică din UE. Uită să spună însă că anul acesta am împrumutat peste 1,5 miliarde de euro pentru a plăti salarii si pensii. Cu alte cuvinte, creștere economică pe datorie.

2. PSD: Avem cel mai mic preț la carburanți din UE. Prin urmare, hai să mai impunem o suprataxă pe motorină și benzină pentru a ne alinia la prețurile din Europa. Uită să amintească că avem și cel mai mic salariu pe economie din UE.

În aceeași logică, tot pentru că avem printre cele mai mici taxe și impozite din UE, PSD urmează să își argumenteze mărirea de taxe și introducerea de noi impozite, argumentând prin necesitatea de a ne alinia nivelului de taxare din alte țări ale Uniunii Europene. Doar suntem cetățeni europeni și avem obligații, nu doar drepturi.

Ne așteaptă vremuri cumplite. Economia va fi paralizată de aceste măsuri haotice, iar populația va împinsă spre alte soluții. În mod sigur, ne vom confrunta cu un nou exod de cetățeni. Aceștia vor alege să plece peste hotare pentru a simți că trăiesc în UE prin salariile pe care le primesc, nu prin taxe și impozite de nivel european.

În mare, strategia PSD este aceeași. Luăm de la cei care muncesc și dăm celor care nu muncesc, nu gândesc, dar consumă și, cel mai important, Votează!”, scrie Tomac pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.