Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment teribil al celui mai deştept om: 'Trebuie să PLECĂM rapid de pe Pământ'

agerpres
Stephen Hawking

Avertisment teribil al omului considerat ca fiind cel mai deştept pământean. Marele Stephen Hawking lansează o ipoteză zguduitoare. Trebuie să părăsim cât mai repede această planetă. Stephen Hawking a oferit o imagine inspaimantatoare populatiei de pe Terra: daca oamenii nu vor reusi sa colonizeze planeta Marte in urmatorul secol, vor fi martori la sfarsitul Pamantului, relateaza Fox News.

Citește și: Prima reacţie a lui Ilie Năstase după suspendare: 'Avocaţii mei sunt la Londra'

Daca anul trecut sustinea ca omenirea mai are 1.000 de ani de trait pe Terra, omul de stiinta a inaintat recent scenariul ca am mai avea la dispozitie 100 ani pana cand vom fi nevoiti sa parasim planeta din cauza suprapopularii, a schimbarilor climatice, a bolilor si a inteligentei artificiale, relateaza Fox News. Cu toate astea, ar fi o decizie pripita ca oamenii sa se pregateasca deja de plecare. Stephen Hawking analizeaza in emisiunea BBC Expedition New Earth noi metode stiintifice si tehnologice pentru ca viata sa poata fi sustinuta in spatiu. BBC sustine ca ideile lui Stephen Hawking sunt mai aproape de a fi realizate decat se crede.

Citește și: Reacţie dură a lui Traian Băsescu: Ce i-a transmis unui duşman de-al său

Miliardarul Elon Musk de la SpaceX planuieste deja sa trimita oameni pe Marte in urmatorul deceniu. SpaceX va construi o racheta uriasa si o capsula spatiala ce vor fi capabile sa transporte un numar mare de persoane, echipamente si carburant pe Marte, cu scopul de a infiinta colonii umane pe aceasta planeta, conform ProTV. Vorbind despre viziunea sa referitoare la infiintarea unei colonii umane de amploare pe Marte si despre posibilitatea de ”terraformare” a Planetei Rosii miliardarul american considera ca una dintre problemele-cheie ale acestui proces va consta in mentinerea la un nivel scazut a pretului calatoriei Terra-Marte, pentru a atrage cat mai multi clienti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.