Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVERTISMENTUL lui Donald Trump: Dau mănuşile jos!/ VIDEO

www.rawstory.com
Donald Trump

A început oficial bătălia finală pentru Casa Albă. Donald Trump spune că va renunţa la mânuşi în lupta cu Hillary Clinton. Miliardarul republican îşi avertizează adversara că nu va mai fi câtuşi de puţin amabil. În schimb, Hillary Clinton le-a mărturisit susţinătorilor săi, la primul eveniment de campanie după ce a acceptat nominalizarea democraţilor, că nicicând n-a avut o miză atât de mare în viaţă.

Vezi și: Vine NUCLEARA! Vântu servește procurorilor DNA înregistrări VIDEO cu 4 politicieni GREI

„Am fost drăguţ. Dar, după ce am văzut spectacolul de aseară (n.red.: Convenţia democrată), asemenea minciuni, nu mai trebuie să fiu drăguţ. Îmi scot mânuşile. Corect? Da! Imi scot mânuşile. Corect? Îmi scot mânuşile. Ţineţi minte asta, Trump nu o să mai fie un tip drăguţ!”, a anunțat candidatul republican preluat de Digi24.

Donald Trump n-a recunoscut nici că ar fi prea irascibil pentru a fi preşedinte - aşa cum l-a acuzat Hillary Clinton în discursul său de la Convenţia democrată.

„Am unul dintre cele mai bune temperamente dintre toţi cei care au candidat vreodată la preşedinţie. Deoarece am un temperament de învingător, ştiu să câştig, pentru că toată viaţa am câştigat”, a punctat Donald Trump.

Hillary Clinton şi-a reluat campania, după ce a devenit oficial prima femeie-candidat la preşedinţia SUA din partea unui partid important. În faţa susţinătorilor, nu a vorbit despre Donald Trump, ci despre semnificaţia alegerilor din noiembrie.

„Nu mă pot gândi la o altă alegere la fel de importantă în timpul vieţii mele. Când Bill şi cu mine ne beam cafeaua, ne-am uitat unul la altul şi am realizat că avem 100 de zile să prezentăm Americii proiectul nostru”, a spus fosta primă-doamnă.

Americanii îşi vor alege următorul preşedinte - al 45-lea din istoria de 240 de ani a Statelor Unite – la 8 noiembrie.

Citește și: DOCUMENT - Scrisoarea de ADIO a jurnalistului care s-a SINUCIS: acuzații GRAVE pentru un politician

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.