Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVERTISMENTUL lui Iohannis pentru sefii PNL/ STENOGRAME audio

In ultima sedinta a BPN al PNL presedintele ales al Romaniei i-a avertizat pe sefii vechiului PNL ca va fi cu ochii pe ei chiar daca formal si oficial nu are voie sa se implice: "nu ma indepartez de dumneavoastra"... le-a spus Iohannis acestora

"In situatia data in care am ajuns si datorita dumneavostra si pentru care va multumesc, vorbesc de situatia mea de presedinte ales al Romaniei, ma pregatesc pentru preluarea mandatului de presedinte al Romaniei. Conform legislatiei in vigoare presedintele Romaniei nu poate fi membru nici unui partid politic.

In consecinta astazi in fata dumneavoastra DEMISIONEZ din calitatea de membru al PNL si din orice functie detinuta in vechiul sau noul PNL.

Acest lucru nu inseamna ca ma indepartez de dumneavoastra, ci inseamna ca fac acest pas pentru a fi in completa legalitate. PNL este, a fost si este si ramane partidul meu, din acest moment partidul meu de suflet, nu partidul in cadrul caruia activez.", a afirmat Klaus Iohannis in cadrul BPN al PNL potrivit unei stenograme audio intrate in posesia STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.