Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVERTISMENTUL lui Mircea Geoană pentru Victor Ponta și PSD

ponta geoana

Fostul lider PSD, Mircea Geoană, a ținut să-i transmită un avertisment lui Victor Ponta și PSD-ului că în urma rezultatului alegerilor trebuie făcută o analiză și o transformare a partidului, pentru că se riscă serios alegerile locale și parlamentare din 2016. Geoană susține că electoratul a votat masiv anti-PSD și curentul s-ar putea reverbera până în 2016.

”Și eu am trecut printr-un moment asemănător și nu vreau să lovesc într-un om aflat la pământ, deși la gâtul meu au sărit mulți la vremea respctivă.

În forurile noastre statutare va trebui să ne uităm la rezultatele alegerilor, dar și la rezultele în sine.

În primul tur este un joc de echipă, în turul II este un joc individual. De aceea eu vreau ca la întâlnirile noastre să avem o analiză atât a rezultatelor alegerilor, dar în ceea ce privește rebranding-ul partidului. Noi vorbim de schimbarea partidului și trebuie să facem din PSD un partid care să atragă oamenii pentru că altfel în 2016 va fi aceeași stare de spirit.

Acum 2 ani de zile, dacă noi puneam un primar oriunde în țara asta, el câștiga. Acum nu s-a mai întâmplat asta, ba din contră pe oricine am fi pus, risca să piardă.

Acest tsunami este împotriva lui Victor Ponta și a PSD, dar cauzele sunt mai profunde.

Aștept de la acest moment oarecum zero să avem un nou președinte. Să nu mai avem un președinte tip Traian Băsescu, un președinte care să dea un semnal democratic, care să nu mai vină imediat cu o soluție imorală prin care să preia puterea. Avem nevoie de o altfel de politică, de o politică a dialogului decent între opoziție și putere”, a declarat Mircea Geoană, la TVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.