Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVERTISMENTUL lui Rareș Bogdan: Vin vremuri cel puțin interesante. Doamne, ocrotește România

captura TV
Rares Bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan a reacționat, pe pagina de socializare, după ce preşedintele SUA, Donald Trump, a semnat miercuri ordonanţa executivă care prevede construirea unui zid la frontiera cu Mexicul. În acest context, Rareș Bogdan lansează un avertisment, spunând că „vin vremuri cel puțin interesante pentru a nu spune periculoase pentru România”. „Doamne, ocrotește România”, conchide Rareș Bogdan.

George Soros, avertisment teribil pentru omenire: 'Democrația este în criză'

„Tocmai a ordonat Donald Trump constructia zidului cu Mexicul La Homeland Security! Asistam la prima promisiune controversata din campanie care este pusa in practica! SOC si GROAZA pentru comentatorii si analistii americani ce credeau ca "Sistemul" il va impune limite promisiunilor de campanie. Unele absolut socante! Ziduri construite la limita tarii libertatii absolute. Ordonate chiar din tara libertatii absolute. Lumea se schimba si noi odata cu ea. Ei acu e acu.......Construirea unui zid de 2000 de mile de-a lungul frontierei dintre SUA și Mexic a fost unul dintre angajamentele cheie ale republicanului în campania pentru alegerile prezidențiale. Totodată, Trump vrea să retragă fonduri acordate localităților în care trăiesc mulți imigranți ilegali!
Vin vremuri cel putin interesante pentru a nu spune periculoase pentru Romania. Ce se intampla cu Europa de Est? Iar liderii de la Bucuresti sunt in plin razboi. Doamne ocroteste Romania!”, este mesajul lui Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.