Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertismentul lui Sebastian Ghiță: Chestiunea cu cartelele pre-pay ne va exploda în față!

cartele prepay

Vom fi acuzați și puși la zid de celălalte țări din Europa! - e avertismentul unui membru al Comisiei de Control al Serviciului Român de Informații (SRI). Deputatul Sebastian Ghiță susține penrtu STIRIPESURSE.RO că problema cartelelor pre-pay ”ne va exploda în față” mai devreme sau mai târziu dacă nu o rezolvăm.

Solicitat să comenteze declarațiile premierului Dacian Cioloș cu privire la problematica cartelelor pre-pay și posibila folosire a acestora în recentele atentate teroriste din Europa, Sebastian Ghiță a exclamat: ”Dă-i românului mintea de pe urmă”.

În context el a avetizat că problema e una gravă și trebuie urgent rezolvată: ”Chestiunea cu partelele pre-pary nerozolvată mai devreme sua mai târziu o sa ne explodeze in față. Fie o altă țară din Europa ne va acuza că atentatele au fost făcute cu cartele românești, fie vom avea un astfel de eveniment chiar în România.”

____

"Ei se plâng (autorităţile responsabile - n.r.)... ştiţi discuţia veche apropo de cartelele PrePay. De exemplu, înţeleg că România e una din puţinele ţări din Uniunea Europeană care vinde încă cartele PrePay fără un control de identitate. Înţeleg chiar că au fost folosite în ultima perioadă cartele PrePay din România în pregătirea unor atentate în altă parte, în Uniunea Europeană, tocmai pentru că există această flexibilitate în România", a spus Cioloş, la Pro TV. În context, el a adăugat că ministrul Justiţiei şi ministrul de Interne vor aduce în atenţia Executivului ''aceste elemente'', urmând să fie puse în discuţie. "Să nu aibă cineva intenţia că vrem să facem ceva pe ascuns, să punem o presiune asupra opiniei publice", a mai premierul Dacian Cioloș la ProTV.

O lege în acest sens a fost respinsă în trecut de Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.