Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avion implicat într-un accident pe un aeroport din New York

avion

Un avion de pasageri a ieşit de pe pistă joi pe aeroportul LaGuardia din New York şi s-a izbit de o barieră, au informat serviciile de pompieri, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Mass-media locale au făcut cunoscut că există mai multe persoane rănite uşor. La New York a nins joi, iar vizibilitatea era foarte redusă.

Administraţia Federală a Aviaţiei din SUA (FAA) a anunţat că, în urma incidentului, aeroportul LaGuardia a fost închis, relatează Reuters.

Departamentul de Pompieri din New York a făcut cunoscut la rândul său că nu există informaţii privind posibile persoane rănite.

Zborul Delta 1086, cu 125 de persoane la bord, făcea legătura între Atlanta şi New York-LaGuardia şi a ieşit de pe pistă la aterizare, a informat compania aeriană Delta într-un comunicat.

Pasagerii au reuşit să părăsească aeronava folosind toboganele de urgenţă şi au fost transportaţi cu autobuzul la terminalul aeroportului, a precizat Delta, care nu menţionează posibile persoane rănite.

Înainte de accident, din cauza vremii nefavorabile din New York, aeroportul LaGuardia a anulat joi dimineaţa 40% din sosiri, potrivit site-ului de specialitate Flightaware.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.