Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocata care s-a întâlnit cu Trump Jr. este gata să risipească ISTERIA în MASĂ şi vrea să depună mărturie în faţa Congresului SUA - VIDEO

reuters
Natalia Veselniţkaia

Avocata rusă Natalia Veselniţkaia, care s-a întâlnit cu Donald Trump Jr. după ce tatăl acestuia, Donald Trump, a obţinut nominalizarea republicană pentru alegerile prezidenţiale din 2016 din SUA, a afirmat că este gata să depună mărturie în Congres pentru a risipi ceea ce ea a anumit ''isteria de masă'' în legătură cu întâlnirea respectivă, relatează miercuri agenţia Reuters, conform agerpres.

Fiul cel mare al preşedintelui Trump a acceptat nerăbdător anul trecut să se întâlnească cu Veselniţkaia, despre care el a spus că era o avocată a guvernului rus care ar fi putut să ofere informaţii compromiţătoare despre contracandidata democrată Hillary Clinton, potrivit e-mailurilor publicate de către Donald Trump Jr.

Citeşte şi: Surpriză de proporţii pentru separatiştii proruşi din Ucraina. Moscova şi-a anunţat poziţia oficială faţă de Malorusia

Anterior Veselniţkaia a afirmat că este o avocată independentă, că niciodată nu a obţinut informaţii compromiţătoare despre Clinton şi că nu are legături cu Kremlinul.

''Sunt gata să clarific situaţia din spatele acestei isterii de masă, dar numai prin intermediul unor avocaţi sau depunând mărturie în Senat'', a afirmat Veselniţkaia într-un interviu pentru televiziunea rusă RT difuzat marţi seara.

Oficiali ruşi au dezminţit în mod repetat afirmaţiile SUA potrivit cărora Moscova a intervenit în campania prezidenţială americană pentru a-l ajuta pe Donald Trump să câştige alegerile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.