Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Elenei Udrea: Mă aștept la orice! Ce anunț face

Avocatul Alexandru Chiciu (fost șef al Secției a II-a a DNA), unul din cei doi avocați care asigură apărarea deputatului Elenei Udrea a declarat pentru stiripesurse.ro că se așteaptă la orice de acum încolo și că își dorește ”echilibru” din partea celor implicați în acest dosar.

Întrebat dacă el și clienta sa sunt pregătiți pentru o eventuală reținere sau arestare, avocatul a decarat că ”Daca va fi in seara asta ne aducem, suntem pregătiți. Îmi doresc echilibru pe toate palierele”, a spus el.

Cât despre eventualele abuzuri sau nereguli de până acum apărătorul demnitarului a spus că nu a semnalat astfel de derapaje:

”Nu am ce să le reproșez nimic celor din comisia parlamentară. Totul a fost profund procedural până acum. Până acum nici la Parlament și nici în relația cu procurorii nu au fost probleme și abuzuri”, a mai spus Alexandru Chiciu.
A ținut să mai spună că toate declarațiile sale de acum încolo se vor circumscrie fostului art. 276 din Noul Cod Penal, anume presiuni asupra Justiției: ”Fapta persoanei care, pe durata unei proceduri judiciare în curs, face declarații publice nereale referitoare la săvârșirea de către judecător sau de către organele de urmărire penală, a unei infracțiuni sau a unei abateri disciplinare grave legate de instrumentarea respectivei cauze, în scopul de a le influența sau intimida, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau amendă”. Avocații vor respecta linia de conduita data de acest articol.
Alexandru Chiuciu alături de Marius Striblea, decanul Baroului Iași asigură apărarea Elenei Udrea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.