Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Elenei Udrea, prima reactie dupa decizia de eliberare din arest

marius striblea

Avocatul Elenei Udrea a declarat joi, dupa decizia de eliberare a clientei sale din arestul preventiv si plasarea sa in arestul la domiciliu, ca Udrea se temea pentru siguranta ei si ca procurorii nu au au adus probe prin care sa dovedeasca ca ea ar fi un pericol public sau ca ar putea influenta ancheta deja finalizata de altfel.

"Este mult mai usor sa iti asiguri securitatea in libertate. In penitenciar intra in contact cu multe persoane necunoscute care pot fi un pericol. (...) Cand a fost transferata la Targsor, atunci emotiile si temerile s-au declansat (n.r. Udrea fiind amenintata ca va fi intepata cu un ac infestat cu HIV).

Un dosar constituit numai pe denunturi si delatiuni nu avea cum sa continue cu arest preventiv. Mai ales ca doamna Udrea nu reprezinta un pericol pentru ordinea publica", a spus Marius Striblea la Antena 3.

El a precizat ca se bucura ca si ceilalti inculpati au primit decizii similare.

Avocatul Elenei Udrea a precizat si ca apararea poate sa se faca si in spatiul public, asa cum a decis de curand CEDO, deci Udrea si avocatii sai se pot exprima public pentru a se apara.

"Inculpatul poate sa se exprime in spatiul public prin avocati si personal, si CEDO a dat o decizie in acest sens", a mai spus Striblea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.