Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul fostului principe Nicolae face 'lumină' în scandalul paternității copilului pe care acesta l-ar avea: Mesaj către Principesa Elena

www.evz.ro
Nicoleta Cîrjan Principele Nicolae

Radu Enache, avocatul fostului principe Nicolae, a comentat și motivul pentru care fostul principe a rămas fără titlul de moștenitor - stabilirea paternității unei fetițe pe care Nicoae ar avea-o cu o româncă.

A fost o puternică lovitură pentru el, a fost afectat moral, nu se aștepta. În ceea ce privește motivul invocat în comunicat, de ce a fost scos din ordinea de succesiune, și anume presupusul copil de la Brașov, nu este un motiv real până acum.

Citește și: Dezvăluiri BOMBĂ ale avocatului fostului principe Nicolae: 'În spatele ieşirii din succesiune se află două persoane importante din familia regală'

Pe doamna respectivă am chemat-o la IML București și anul trecut, în septembrie, prin comunicat public, am chemat-o și acum patru luni la IML Cluj. Nu a venit nici la București, nici la Cluj, iar proces de stabilire a paternității dumneaei nu a pornit. Fiind necăsătorită, acțiunea este numai la îndemâna dumneaei, ca reprezentat legal al copilului minor, nu principele Nicolae poate să stabilească acțiunea de stabilire a paternității, ci mama necăsătorită”, a spus avocatul pentru Digi 24.

"Pentru IML București a spus că acest test poate fi falsificat, că prințul e dintr-o familie puternică și că are apărători. Testul nu poate fi falsificat la IML București, plus că există și o comisie de contestații și putea să conteste testul. La Cluj nu ne-a mai spus foarte clar de ce nu vine și nici de ce nu pornește protestul”, a adăugat el.

"Dumneaei voia la o clinică particulară. Ținând cont din ce familie provine prințul, cine este, nu l-am sfătuit niciodată să facă acest test la o clinică particulară din Brașov sau alt oraș, mai mult sau mai puțin autorizată. Chiar dacă am fi ajuns la procesul de stabilire a paternității, Judecătoria Brașov ne-ar fi trimis tot la IML București sau Cluj”, a adăugat avocatul.

Avocatul mai spune că Principesa Elena "nu a fost informată, sau poate a fost dezinformată” în privința demersurilor făcute de fostul principe pentru stabilirea paternității copilului.

Potrivit lui Radu Enache, problema partenității copilului pe care l-ar avea fostul prinț este "motivul aparent” al excluderii sale din ordinea de succesiune a Casei Regale.

Citește și: MM Stoica și fiica sa, implicați într-un scandal incredibil în club: 'Vă omor pe toți'! Dezvăluiri bombă ale martorilor

"Nici măcar nu e un motiv legal în momentul de față. Motivul real s-ar putea să fie foarte materialist și mai adecvat vremurilor noastre capitaliste. După fostul suveran ar urma custodele Casei Regale să conducă și să administreze Casa Regală, Principesa Margareta. În trecut ar fi urmat Nicolae. Și cel ce administrează Casa Regală administra și un fond imobiliar foarte important, apreciat la minimum 60 de milioane de euro”, a spus avocatul.

Declarația vine după ce mama presupusului copil al fostului principe Nicolae, Nicoleta Cîrjan, a scris pe pagina sa de Facebook că nu a refuzat niciodată să facă testul ADN pentru stabilirea paternităţii, ci doar a cerut să îl facă în două locuri diferite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.