Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Gabrielei Firea, ipoteză INCENDIARĂ după BOMBA venită de la Pachetul General

bolcas

Parchetul Genenral a infirmat soluția de trimitere în judecată a fostului președinte Traian Băsescu, în dosarul în care este acuzat că ar fi șantajat-o pe Gabriela Firea. Avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaș, susține că această imunitate perpetuă a fostului președinte folosește cuiva și tocmai de aceea este protejat.

Citește și: BOMBĂ în dosarul Băsescu vs. Firea: Ce a decis Parchetul

Citește și: Gabriela Firea, prima reacție după BOMBA venită de la Parchet

”Nu pot să mă pronunț până ce nu citesc cele 10 pagini venite de la Parchetul General. Eu nu contest dreptul procurorului general de a da o astfel de soluție, însă, din ce am văzut până în acest moment, este extraordinar de subțire argumentată. Vom studia cu mare atenție și apoi vom vedea.

Problema este că această imunitate perpetuă a lui Traian Băsescu este promovată de cineva. Protecția de care acesta se bucură folosește cuiva și sunt absolut convins că Traia Băsescu are dosare mult mai importante care sunt ținute la sertar. În acest dosar, doamna Gabriela Firea a dorit să apere imaginea Parlamentului, după ce un senator al României a fost amenințat direct de președintele țării. În 2007, Traian Băsescu spunea că 322 de parlamentari ar trebui aruncați peste balustradă, acum, doamna Firea a decis să apere imaginea Parlamentului și a unui senator al României”, a declarat Lucian Bolcaș, pentru STIRIPESURSE.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.