Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Michael Flynn infirmă implicarea acestuia într-un plan vizându-l pe Fetullah Gulen

NBC News
michael flynn

Avocatul fostului consilier pe probleme de securitate naţională al Casei Albe, Michael Flynn, califică drept scandaloase şi false informaţiile privind implicarea acestuia într-un plan vizând predarea clericului Fetullah Gulen autorităţilor de la Ankara pentru o sumă de 15 milioane de dolari, transmite Reuters.

Declaraţia avocatului Robert Kelner a fost formulată după ce Wall Street Journal a relatat că procurorul special Robert Mueller face investigaţii cu privire la faptul că lui Flynn şi fiului acestuia li s-ar fi propus să îl scoată pe Fetullah Gulen din SUA şi să îl predea autorităţilor de la Ankara în schimbul sumei de 15 milioane de euro, scrie news.ro.

De asemenea NBC a transmis că investigaţia vizează şi o întâlnire pe această temă care ar fi avut loc între Flynn şi înalţi oficiali turci, înainte de instalarea oficială în funcţie a preşedintelui Donald Trump.

"Din respect faţă de derularea diverselor investigaţii privind campania din 2016, în mod intenţionat am evitat să răspundem oricărui zvon sau speculaţii apărute în presă", a spus Kelner într-o declaraţia transmisă prin e-mail.

"Însă ştirile de astăzi, care au adus noi speculaţii vizându-l pe generalul Flynn, mergând de la răpire până la mită, sunt atât de scandaloase şi aduc asemenea prejudicii încât facem o excepţie de la regula noastră obişnuită: sunt false", mai scrie avocatul

WSJ a relatat că presupusul plan care îi implica pe Flynn şi oficiali turci a fost descoperit în contextul investigaţiei privind posibila interfernţă a Rusiei în campania prezidenţială din SUA, din 2016 şi implicit în campania lui Trump.

Barry Coburn, avocat al fiului lui Flynn, Michael Flynn Jr., a refuzat să comenteze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.