Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Oprescu, detalii despre noua inercare de eliberare a primarului

oprescu

Avocatul lui Sorin Oprescu, Alexandru Chiciu l-a vizitat sambata pe clientul sau in arestul Politiei Capitalei. Acesta a precizat ca va face apel la toate parghiile care ii stau la dispozitie pentru a-l elibera din arest pe primarul suspendat. Un rol important il va juca raportul privind starea de sanatate a lui Oprescu, acesta suferind de 12 afectiuni. De cel putin una dintre acestea Oprescu nu avea cunostiinta.

”România ar trebui sa analizeze cu mai multă rezervă acest tip de recunoaștere a faptelor, aceste denunțuri. Vom face apel la toate prevederile din legislația internă, dar si la toate deciziile ÎCCJ din 2014, 2015 și ale Curții Europene. Sunt două paliere de abordare, partea de fond, dar, ca oameni, nu putem să tratăm cu ușurătate afecțiunile domnului Oprescu. Cel puțin despre una dintre aceste 12 afecțiuni domnul Oprescu nu știa. Avocații trebuie să facă tot posibilul pentru a câștiga. Eu cred că există un element fundamental, dreptul domnului Oprescu la viață”, a declarat Alexandru Chiciu.

”Sorin Oprescu poate fi judecat, condamnat, pe baza unor probe. Dar poate fi cercetat, trimis în judecată într-o măsură preventivă alternativă. Voi apela la toate pârghiile pe care legea mi le permite, pentru a câștiga”, a mai spus apărătorul edilului suspendat al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.