Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Oprescu, în război cu medicul arestului

oprescu

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, este în continuare internat la Institutul Naţional de Diabet, dar ar putea fi dus azi la Fundeni, pentru investigaţii cu privire la suspiciunile de cancer pulmonar. La scurt timp după reţinerea sa, Oprescu a acuzat probleme de sănătate şi a fost dus la Spitalul Universitar unde o comisie de medici a stabilit că suferă de 12 boli, iar un nodul pulmonar necesită investigaţii suplimentare.

În timp ce clientul său este în spital, avocatul Viorel Mocanu este în război cu medicul arestului, pe care îl acuză de rele tratamente. Acesta mai spune că lui Oprescu i se asigura doar teoretic regimul alimentar recomandat.

"Noi am făcut plângere la Ministerul Sănătăţii în care am precizat că medicul arestului nu a luat niciun fel de măsuri în privinţa stării de sănătate a domnului Oprescu în ciuda faptului că valorile glicemiei, în urma monitorizărilor de seara şi de dimineaţa, erau îngrijorătoare. Valorile erau, de regulă, între 160 şi 260 la măsurarea de seara. Doamna doctor termină programul de lucru la ora 16.00, aşa că asistentul medical care îi măsura glicemia domnului Oprescu nu putea lua măsuri. Hrana de regim i se asigură doar pe hârtie, nu şi fizic. Mai mult, doamna doctor a fost cea care, verbal, i-a spus domnului Oprescu că nu îl trimite la Fundeni pentru investigaţii pentru că recomandările din raportul comisiei de la Spitalul Universitar nu sunt suficiente pentru dânsa", a declarat, pentru “ring”, avocatul Viorel Mocanu, unul dintre apărătorii lui Sorin Oprescu.

Vezi şi: Veşti extrem de proaste pentru Oprescu. Ce îi pregăteşte DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.