Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Poporului, sesizare din oficiu în cazul suporterului timișorean care a decedat

avocatul poporului temp

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi a demarat o anchetă în legătură cu cazul unui suporter timişorean care a suferit un stop cardio-respirator pe stadion şi a decedat la spital, se arată într-un comunicat remis, vineri, AGERPRES

"Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi efectuează, în prezent, o anchetă cu privire la cazul unui suporter timişorean care a suferit, pe data de 18 septembrie 2016, la meciul de fotbal care a avut loc pe stadionul de fotbal Dan Păltinişanu, din Timişoara, un stop cardio-respirator şi a murit la spital. Sesizarea din oficiu şi ancheta vizează posibila încălcare a art. 22 şi art. 34 din Constituţia României privind dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică şi dreptul la ocrotirea sănătăţii", se precizează în comunicat.

Jocuri de culise în PNL: vechii liberali joacă la rupere cu PDL

Potrivit sursei citate, din informaţiile furnizate de către mass-media reiese faptul că cele două ambulanţe private, una care se afla la faţa locului şi cealaltă care a fost chemată ulterior, nu aveau medic, ci doar un asistent şi un ambulanţier, primul ajutor fiind dat bărbatului de câţiva angajaţi SMURD din Caransebeş, care se aflau şi ei în tribune. 

După apelul telefonic la 112, a sosit o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Timiş, însă nici aceasta nu avea medic. După a "patra încercare", o ambulanţă SMURD a preluat pacientul, dar acesta a decedat câteva ore mai târziu, la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.