Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine l-a creat pe Sebastian Ghiță?

sebastian ghita

”Bă, o f... pe mă-ta, te duci pe sticlă!”. Așa descria, în câteva cuvinte, Sebastian Ghiță relația cu Victor Ponta, liderul principalului partid de Opoziție din România în perioada 2010-2012.

Tot Ghiță a mai fost acuzat de SOV că i-ar fi fost băgat în curte de SRI ca să-i fure imperiul mediatic. Și pare că a reușit, într-o oarecare măsură.

”Coldea i-a cerut 500 de mii de euro lui Cocoș pentru televiziunea lui Ghiță” dezvăluia fosta soție a păgubitului în ianuarie 2015, pe când era și ea încolțită de DNA-ul lui Kovesi.

Citește și: Sebastian Ghiță: Dacă mâine, Kovesi vrea să îi facă dosar lui Carmen Iohannis?

Azi, Ghiță se ”toarnă” la Parchetul General pentru că ar fi instigat niște experți să semneze un raport favorabil actualei șefe DNA, pe vremea când aceasta era acuzată de plagiat în lucrarea de doctorat.

La ditamai profesorii universitari, din ce relatează deputatul PRU, n-a fost chiar așa, cu înjurături, ca la amicul Ponta. Pe ei i-a convins cu argumentul că este spre binele României să nu avem un Procuror General acuzat de fraudă academică.

Traian Băsescu spune: Coldea i-a ORDONAT lui Ghiță s-o spele pe Kovesi.

Citește și: Interviu - Kovesi anunță apocalipsa: sunt vizați înalți demnitari

Cine e Sebastian Ghiță? A cui creație este el?

Cine e omul care lua bani de la sponsorii serviciilor ca să-și finanțeze televiziunea, băgat ”în patul” mogulilor ca să-i seducă și să-i abandoneze, pus să spele plagiatele oamenilor suspuși din România? Cine e omul care-i ordona imperativ lui Ponta să mai iasă pe la televizor? Cine e omul căruia adjunctul SRI îi ORDONA?

Cine e omul care și azi încă face și desface partide, bănuit că stă în spatele unei operațiuni de culegere de informații despre actuala șefă a DNA?

Ghiță pare băiatul bun la toate, trimis în felurite ”misiuni” pe lângă oameni importanți din România. În contrapartidă, Ghiță era lăsat să facă bani cu nemiluita din contracte cu instituții ale statului. Toți au închis ochii ani de zile. Și serviciile, și DNA, și președintele țării, deși presa vuia despre afacerile tânărului antreprenor de la Ploiești.

Cum de s-au descotorosit ”dulăii” cei mari de un băiat atât de promițător și descurcăreț? Cum de l-au aruncat și pe el în groapa cu lei?

Pesemne că Ghiță începuse să se viseze și el un fel de SOV, Patriciu, Voiculescu. Un mărunt comisionar care se transformă într-un puternic om cu influențe și conexiuni la care n-ar fi putut măcar tânji vreodată.

Pesemne că Ghiță, în 2014, făcea deja planuri, odată cu venirea lui Ponta la Cotroceni, cum să-și dea jos șefii și șefuleții care-l îngăduiseră pe lângă ei, . De aici i se trage lui Ghiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.