Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bădălău anunţă că va face plângere pentru un denunţ calomnios împotriva lui Marin Anton: Nu l-am atins, detest violenţa

Badalau

Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a anunţat luni că va depune un denunţ calomnios împotriva fostului deputat PNL Marin Anton, susţinând că declaraţiile publice ale celui din urmă referitoare la faptul că l-a agresat sun ”o provocare mizerabilă”. ​El a negat şi acuzaţiile senatorului USR Mihai Goţiu cum că l-ar fi ameninţat într-o şedinţă a Birourilor Permanente Reunite. ”Vreau să vă spun că există şi denunţul calomnios, pe care cu siguranţă îl voi face. Nu l-am atins, asta e foarte clar. Detest violenţa şi consider că, pur şi simplu, este o provocare mizerabilă. Am trecut pe lângă el, mi-a adresat câteva cuvinte urâte la care i-am răspuns (...) Haideţi să aşteptăm certificatul medico-legal şi să urmărim, pentru că, a doua zi, eu l-am văzut pe un post de televiziune şi dânsul nu avea nimic, era chiar foarte vesel”, a declarat Niculae Bădălău.

El a negat şi acuzaţiile senatorului USR Mihai Goţiu cum că l-ar fi ameninţat într-o şedinţă a Birourilor Permanente Reunite. ”Am văzut că şi domnul Goţiu s-a trezit. Eu nu am auzit că l-aş fi ameninţat vreodată. Eu nu am auzit până acum lucrul acesta, dacă o să-mi permită, de la zece metri, dacă eu l-am ameninţat vreodată (...) Cred că este o politică a unora de a decredibiliza liderii PSD pe tot felul de ţigăneli. Cred că schimbul politic trebuie să fie pe idei, trebuie să fie pe guvernare. Pentru asta ne-au trimis oamenii aici, nu să spunem de mamă şi de altceva”, a mai spus Bădălău.

Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, este acuzat că l-a lovit pe liberalul Marin Anton la o nuntă la care au participat în localitatea Comana din Giurgiu. Anton a depus plângere la Poliţie, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru ameninţare, loviri şi alte violenţe. Marin Anton a declarat, duminică, la Antena 3, că Bădălău l-a înjurat de mamă, l-a ameninţat că îl "aranjează" şi că i-a dat "un pumn de palmă" peste gură, motiv pentru care l-a reclamat la Poliţie şi s-a prezentat la IML, de unde a obţinut un certificat medico-legal, precizând că nu va renunţa, chiar dacă politicianul social-democrat îşi va cere scuze. La rândul său, Bădălău a susţinut că detestă violenţa, apreciind că liberalul are frustrări şi că vrea să devină vedetă. Afirmaţiile lui Bădălău au fost susţinute şi de preşedintele CJ Giurgiu, Marian Minea, care a susţinut că Marin Anton nici măcar nu fusese invitat la nunta la care a avut loc incidentul şi că are antecedente în judeţ. Liberalii cer sancţionarea lui Bădălău.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Giurgiu au declarat, duminică, pentru News.ro, că s-a deschis un dosar de cercetare penală în urma unei reclamaţii primite în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. ”La ora 00.20 un bărbat de 57 de ani din Grădinari, judeţul Giurgiu, a depus o reclamaţie la sediul Poliţiei Municipiului Giurgiu, afirmând că a fost victima unei agresiuni fizice săvârşite de un bărbat din Bolintin Vale. Fapta s-a produs într-un restaurant, în care cei doi participau la un eveniment privat”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Giurgiu.

Potrivit acestora, se fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru ameninţare. ”Dosarul va fi înaintat spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dată fiind calitatea persoanei reclamate”, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei Giurgiu.

Surse oficiale au precizat că persoana reclamată este preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, iar cel care l-a reclamat este liberalul Marin Anton. Cei doi participau la o nuntă, într-un restaurant din localitatea Comana, Giurgiu, când, conform surselor citate, ”pe fondul unor discuţii neprincipiale, Nicolae Bădălău i-a dat o palmă liberalului Marin Anton”. Incidentul are loc la câteva zile după ce scene similare au avut loc în pauza unei emisiuni la B1 TV, când fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta Mirel Palada l-a lovit pe senatorul USR Mihai Goţiu, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.