Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BĂLĂCĂREALĂ la B1 TV între doi jurnaliști plecați cu SCANDAL: A luat ȘPAGĂ de la un baron PSD, e inculpat vs Ești la nivelul la care ai coborât singur

S-a lăsat iar cu scandal la B1 TV! De data aceasta, protagoniști au fost doi jurnaliști. Mălin Bot și Andrei Bădin, foști colegi la B1 TV, și-au aruncat cuvinte grele din cauza imaginilor de marți, de la ÎCCJ, în care mai mulți indivizi au venit să-l protejeze pe Liviu Dragnea.

Mălin Bot s-a plâns că ar fi fost lovit de către oamenii lui Dragnea, în timp ce Bădin a susținut că Bot nu a știut cum să-l întrebe pe șeful PSD și l-a bruscat. Bot, dat afară de la B1 TV și Evenimentul Zilei, i-a adus aminte lui Bădin că e inculpat într-un dosar instrumentat de DNA sub acuzația că ar fi luat mită de la Adrian Duicu, de la PSD.

Citește și: SURSE! Indivizii care l-au escortat pe Liviu Dragnea la ÎCCJ nu fac parte din clanuri! La ce renumit club din Capitală au fost bodyguarzi

”Andrei Bădin: Să pui o întrebare civilizat!

Mălin Bot: Vreau să-l întreb dacă e mai bine și mai corect să iei șpagă de la baronul PSD, Adrian Duicu? E urmărit penal într-un dosar.

Andrei Bădin: Ești la nivelul la care te-ai coborât singur.

Mălin Bot: Mie îmi place cum urmăriții penal apără alți urmăriți penal și alți infractori. E bine ca telespectatorii să știe, când se uită la cineva, la un cetățean care pretinde că e jurnalist, că a luat șpagă de la un baron PSD. Inculpatul Andrei Bădin nu a înțeles nimic din articolul meu de pe blog. Are o interpretare absurdă cum că eu i-aș fi bruscat pe acei indivizi. E imposibil să faci ce face Andrei Bădin, care susține că eu l-am agresat pe Dragnea. Un urmărit penal de DNA pentru luare de mită are interes să denigreze DNA-ul.”, a fost schimbul de replici dintre cei doi.

Citește și: Vești bune pentru pensionari: Cine s-ar putea pensiona cu doi ani mai devreme

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.