Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băluţă nu-l vrea pe Ianis Hagi la CSU: 'Nu are loc aici să joace'

www.digisport.ro
Ianis Hagi Fiorentina

Aflata la patru puncte de primul loc, CSU Craiova viseaza in continuare la titlu. CSU s-a impus cu Juventus pe noul stadion, iar la finalul partidei, Baluta dadea o declaratie surprinzatoare. Intrebat daca ar vrea ca Ianis Hagi sa fie imprumutat din iarna la CSU Craiova, capitanul oltenilor raspundea:

"Nu are loc aici sa joace. Suntem multi jucatori de valoare la aceasta echipa, care ne-am integrat. Este greu ca el sa se impuna aici", a spus Baluta.

Baluta a ajuns la Craiova chiar de la Viitorul, acolo unde a fost coleg cu Ianis Hagi. Baluta a fost insa vandut, chiar in momentul in care Ianis a fost promovat de tatal sau in echipa mare. Cei doi joaca pe acelasi post, iar Baluta a simtit ca a fost indepartat tocmai pentru ca sa i se faca loc fiului Regelui, potrivit Digi.

Gica Hagi a declarat recent ca e dispus sa-l readuca pe fiul sau in tara la o echipa care sa ii dea sanse sa joace in prima liga. Gigi Becali a fost cel care a anuntat primul ca e gata sa-l ia pe Ianis in echipa. "Cred ca cel mai bine ar fi ca Ianis sa revina la Viitorul", a concluzionat Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.