Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barack Obama a jucat o partidă de golf în Biroul Oval cu actorul Bill Murray - VIDEO

www.agerpres.ro
Obama Bill Murray golf

Cu câteva săptămâni înainte de sfârșitul mandatului său, Barack Obama continuă să promoveze reforma sistemului de sănătate din Statele Unite, în condițiile în care succesorul său, Donald Trump, a anunțat în timpul campaniei prezidențiale că dorește să elimine "cât mai curând posibil" legea privind asigurările de sănătate.

Obama a jucat o partidă de golf în Biroul Oval cu actorul Bill Murray, într-un concurs ''improvizat'' ca pretext pentru a promova "Obamacare", faimoasa și uneori criticata reformă a sistemului de sănătate pusă pe picioare de președintele care își petrece ultimele zile la Casa Albă.

Citește și: SUA sunt în plin SCANDAL ce poate EXPLODA: Anunțul făcut de Casa Albă și care vizează Rusia

În timp ce joacă golf, cu ajutorul unui... pahar, actorul se plânge de o durere la genunchi. "Totul e în regulă?", se neliniștește președintele. "Ați consultat pe cineva?", întreabă el. Conversația se orientează spre o promovare a "Affordable Care Act", cunoscut mai bine sub numele de "Obamacare".

Președintele ales, Donald Trump, l-a numit la sfârșitul lunii noiembrie ca ministru al sănătății pe Tom Price, un oponent feroce al Obamacare. "Este extrem de calificat pentru a duce cu bine la îndeplinire angajamentul nostru de a abroga și înlocui Obamacare pentru a oferi tuturor americanilor o asigurare de sănătate la prețuri accesibile", a declarat Donald Trump, conform Agerpres.

Reforma Obamacare a vizat reducerea numărului de americani lipsiți de asigurare de sănătate, instituind un sistem de polițe de asigurare finanțate de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.