Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barack Obama îi ironizează pe candidații Partidului Republican la prezidențiale

obama

Președintele american Barack Obama a ironizat joi numărul mare de candidați la învestitura republicană pentru participarea la alegerile prezidențiale din 2016, afirmând că aceștia sunt suficienți pentru o competiție de tipul 'Hunger Games', relatează Reuters.

Președintele democrat, care a evitat în general să se amestece în campania electorală pentru 2016, a lansat un atac pe tema numărului tot mai mare de republicani care intră în cursa pentru desemnarea succesorului său la Casa Albă.
'Avem o competiție sănătoasă în Partidul Democrat, dar am pierdut numărul republicanilor care candidează pentru această funcție', a spus Obama la un miting electoral din Wisconsin pe tema reformării legislației privind plata orelor suplimentare care ar face ca alte cinci milioane de americani să beneficieze de acest drept salarial. 'De fapt sunt suficienți pentru organizarea unor 'Hunger Games'', referindu-se la celebra trilogie a autoarei Suzanne Collins despre o lume distopică în care un joc până la moarte între adolescenți este cel mai popular reality-show.
În prezent, nu mai puțin de 14 republicani și-au anunțat candidatura la președinția SUA, dar numărul lor va crește la 16 după ce guvernatorul de Wisconsin, Scott Walker, și cel de Ohio, John Kasich, își vor anunța și ei lansarea în această cursă.

 

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.