Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barack Obama îl atacă pe Donald Trump: 'Trebui să îl încadrăm la o anumită categorie'

Obama Trump

Barack Obama l-a criticat dur pe Donald Trump, cel care se luptă să preia șefia Statelor Unite ale Americii. Actualul președinte al SUA a spus în urmă cu o lună că miliardarul Trump nu este calificat să-i ia locul în fruntea Statelor Unite. Obama a continuat atacurile și a anunțat că a devenit imun la declarațiile lui Trump.

"Lumea începe să creadă că astfel de comportament - care în vremuri normale este considerat complet inacceptabil și scandalos - a devenit acum unul normal. Lumea începe să se gândească la faptul că ar trebui să îl încadrăm la o anumită categorie. Însă ce pot să vă spun, în urma interacțiunilor pe care le-am avut în ultimele 8 sau 9 zile cu lideri străini, este că avem de-a face cu o treabă cât se poate de serioasă. Trebuie să știi despre vorbești, când faci asta, și trebuie să ai temele făcute. Când vorbești, trebuie să reflecți asupra politicilor pe care le poți implementa." , a spus președintele SUA.

Citește și: DEZVĂLUIRILE lui Sebastian Ghiţă: 'Bill Clinton a primit 500.000 de euro din România'

Reacția lui Obama vine după declarațiile, considerate scandaloase, ale lui Donald Trump, care a spus că Vladimir Putin este un lider mai bun decât președintele Americii. Într-un forum televizat la care a participat și candidata democrata Hillary Clinton, Trump a spus că are un mare respect față de ruși și că va avea “o relație minunată” cu Vladimir Putin. “Cred că mă voi înțelege cu Putin. Este un lider. Mult mai mult decât este un lider președintele nostru“, a spus candidatul republican.

Donald Trump a adăugat că avantajul unei relații bune a Statelor Unite cu Rusia este acela că Moscova dorește să distrugă organizația Stat Islamic la fel de mult pe cât dorește Washingtonul.

În urmă cu câteva săptămâni, Trump l-a numit pe Barack Obama “fondatorul ISIS”, declarație care a atras critici dure, ceea ce l-a determinat să aibă o abordare mai prudentă pe această temă în actuala campanie electorală din SUA. Anterior, Donald Trump s-a pronunțat pentru o nouă consolidare militară a țării sale, susținând că SUA sunt mai amenințate ca niciodată de inamici precum islamiștii extremiști, Coreea de Nord și China, anunță stirileprotv.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.