Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barack Obama lansează un AVERTISMENT pentru SUA

CNN
Obama

Fostul preşedinte american Barack Obama a rupt tăcerea joi, înainte de un vot crucial al Congresului SUA privind sistemul de sănătate, pentru a avertiza politicienii în legătură cu schimbările care ar fi nefaste pentru cetăţenii americani, relatează AFP.

'Am spus întotdeauna că ar trebui să construim plecând de la această lege', a afirmat într-un comunicat fostul preşedinte democrat, referindu-se la 'Affordable Care Act', legea cunoscută sub numele de 'Obamacare', adoptată în urmă cu fix şapte ani, scrie agerpres.ro.

Citește și: S-a DEZBRĂCAT pentru a-și arăta tatuajul din ZONA INTIMĂ în timpul unei emisiuni: Cum arată prezentatoarea / VIDEO

'Mai este încă de muncă pentru reducerea costurilor, stabilizarea pieţelor, îmbunătăţirea calităţii (îngrijirilor medicale) şi pentru a ajuta milioane de americani care nu au încă asigurări medicale', a adăugat el.

'Însă întotdeauna trebuie să plecăm de la premisa că orice modificare adusă sistemului nostru de sănătate ar trebui să-l îmbunătăţească, nu să-l facă mai rău pentru angajaţii americani', a mai spus Obama în comunicat.

Citește și: Declarațiile adolescentei din Turda care a fost RĂPITĂ, SECHESTRATĂ și VIOLATĂ de un străin: Ce i-a spus acesta

Camera Reprezentanţilor urmează să voteze un text care abrogă şi înlocuieşte 'Obamacare'. Votul este un test crucial pentru preşedintele republican Donald Trump, care s-a aruncat cu toate armele în această luptă.

'Când am preluat mandatul, milioane de americani erau excluşi din sistemul nostru de sănătate', a reamintit Obama în comunicat, evocând lunga luptă legislativă care a condus la adoptarea 'Obamacare' şi reamintind că mai mult de 20 milioane de americani au beneficiat de această lege.

Citește și: A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

'Lucrurile sunt clare: 'Affordable Care Act' a făcut America mai puternică', a adăugat el, referindu-se la cea mai importantă reformă legislativă din cele două mandate ale sale de preşedinte al SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.