Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BARBARISM fără margini. Tânără violată şi ucisă în bătaie cu cărămizi

youtube
india, viol

O femeie din India a fost violată în grup şi apoi asasinată cu brutalitate de mai mulţi bărbaţi care i-au spart capul cu cărămizi după ce tânăra a ameninţat că va informa autorităţile, a anunţat luni poliţia din statul nordic Haryana, transmite luni agenţia Reuters, conform agerpres.

Poliţia din oraşul Sonipat (44 km de New Delhi) a arestat doi bărbaţi pentru viol şi omucidere, iar alţi şase sunt anchetaţi după ce mama victimei i-a acuzat de implicare în agresiune.

Un incendiu de proporţii a distrus o sinagogă istorică din Manhattan - FOTO/VIDEO

Victima, o muncitoare de 23 de ani, a fost luată cu maşina din apropierea casei sale de grupul de bărbaţi - dintre care îl cunoştea pe cel puţin unul dintre ei - şi a fost dusă în localitatea învecinată Rohtak, unde a avut loc violul. "Când femeia a spus că va depune plângere, i-au spart capul cu cărămizi. Felul în care au agresat-o este înfiorător", a declarat Ashwin Shenvi, responsabil al poliţiei din Sonipat. Cadavrul tinerei a fost găsit joi pe un câmp.

Mama victimei depusese mai demult o plângere împotriva unuia dintre acuzaţi care făcea presiuni asupra ei să se mărite cu el, dar ulterior s-a ajuns la o înţelegere, a precizat responsabilul poliţiei.

Violenţele sexuale împotriva femeilor sunt frecvente în India. Poliţia din Delhi înregistrează zilnic circa 50 de agresiuni asupra femeilor, inclusiv viol, a precizat un înalt responsabil din Ministerul de Interne. În 2012, un alt viol în grup comis asupra unei tinere într-un autobuz în capitala indiană soldat cu decesul victimei a stârnit proteste pe plan naţional împotriva violenţelor comise asupra femeilor, dar şi împotriva eşecului autorităţilor de a le asigura protecţie. Deşi au fost adoptate pedepse mai aspre cu închisoarea împotriva violatorilor şi s-a promis accelerarea proceselor în astfel de cazuri, atât violul, cât şi atacurile cu acid şi diferite forme de violenţă domestică rămân la ordinea zilei.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.